Информационный центр «Все Решено»->Готовые работы->Курсовая работа->Экономика (другое)->Курсовая работа — «Виробництво і споживання: механізм взаємодії»

Курсовая работа — «Виробництво і споживання: механізм взаємодії»

Вид работы: курсовая работа

Дисциплина: Політична економія, Мікроекономіка, Макроекономіка

Тема: Виробництво і споживання: механізм взаємодії

Объем: 50 стр

Год сдачи работы: 2013

Язык выполнения: украинский

 

Содержание

Вступ

І. Виробництво і споживання як структурні елементи

відтворювального процесу

1.1. Виробництво: сутність, структура, етапи розвитку

1.2. Зміст та функції споживання

ІІ. Механізм взаємодії виробництва і споживання

2.1. Роль розподілу та обміну у взаємодії виробництва і споживання

2.2. Зростання потреб як стимул виробництва

2.3 Проблема раціонального використання ресурсів в сучасній економічній системі

ІІІ. Особливості зв’язку виробництва і споживання у національній економіці

Висновки

Список використаної літератури

 

СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ

  1. Агабабьян Э.М. Производство и потребление: перестройка механизма взаимодейс­твия. / Э.М. Агабабьян, И.Н. Пузин. – М.: Экономика, 2007. – 239 с.
  2. Андрійчук В.Г. Ринок товарів народного споживання України: Основні напрямки і пріоритети формування (Внутрішні та зовнішні аспекти) / В.Г. Андрійчук. – К. :Укр. Академія зовнішньої торгівлі, 2010. – 249 с.
  3. Ансофф И. Новая корпоративная стратегия / И. Ансофф / Пер с англ. под ред. Ю.Н.Каптуревского. – СПб: Издательство «Питер», 2009. – 416 с. – (Серия «Теория и практика менеджмента»).
  4. Башнянин Г.І. Ринкові економічні системи: проблеми становлення функціональної структуризації і типологізації / Г.І.Башнянин, І.М.Копич, М.П.Слюсаренко – Л.: Ліка, 2001. – 212 с.
    • Белановский С.А. Факторы эффективности управленческого труда в промышленности. / С.А. Белановский. – М.: Наука, 2007. – 168 с.
    • Бедность и минимальный жизненный уровень. Роль МОТ // Международная конференция труда. Пятьдесят четвертая сессия. Женева. 2009. Доклад генерального директора. Ч.1. – Женева.: Между- нар. бюро труда,2011. – 336 с.
    • Бодрияр Ж. К критике политической экономии знака /  Ж. Бодрияр – М.: Академический проект, 2007. – 335 с.
    • Бойко В.І. Продовольча безпека України в контексті глобалізації проблеми / В.І. Бойко. – К.: ННЦ “інститут аграрної економіки” УААН, 2012. – 30 с.
    • Скрипниченко В.А. Управління виробництвом з метою задоволення споживача. Навчальне видання. / В.А. Скрипниченко, М.М. Лучник. // Агроінком. – 2011. – № 1-3. – С. 28-33.
    • Власов В.І Оцінка ефективності розвитку галузей агропромислового виробництва / В.І. Власов, Г.В. Ткач, Б.В. Духницький // Економіка АПК. – 2008. – № 10. – С. 3-7.
    • Власов В.І. Оцінка споживання основних харчових продуктів в Україні / В.І. Власов – К. :Укр. Академія зовнішньої торгівлі, 2011. – 360 с.
    • Григоренко О. До питання моніторингу стану харчування населення України / О. Григоренко // Товари і ринки. – 2010. – № 2. – С. 118-124.
    • Гэлбрейт Дж.К. Экономические теории и цели общества. /         Дж. К. Гэлбрейт. – М.: Прогресс,2002. – 406 с.
    • Ельмеев В.Я. Трудовая теория потребительной стоимости - новая парадигма экономической на­уки. / В.Я. Ельмеев – СПб: Изд-во СПбГУ, 2006. – 136 с.
    • Ельмеев В.Я. Человеческое развитие в стоимостном и потребительностоимостном измерении / В.Я. Ельмеев // Проблемы устойчивого социально- экономического и культурного развития регионов Российской Федерации. – Саранск, 2004. – С. 11-12.
    • Інформаційний сайт Державного комітету статистики України. – Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua.
    • Кейнс Дж.М. Общая теория занятости процента и денег. /     Дж.М. Кейнс. – М.: Гелиос АРВ, 1999. – 351 с.
    • Крупін В.Є. Аспекти формування продовольчої безпеки України / В.Є.Крупін, Я.Я. Пушак. // Економічні інновації. – 2012. – № 47. – С. 70-80.
    • Кулаєць М.М. Інноваційне забезпечення продовольчої безпеки в Україні і світі / М.М. Кулаєць, М.Ф. Бабієнко, П.А. Лайко, О.Д. Витвицька, Є.А. Бузовський,
    • Малинина Т.Б. Экономия труда как мера социального развития / Т.Б. Малинина // Вестник СПбГУ. Серия 12. – 2008, вып.3. – С. 264-276.
    • Новосельцева А.М. Тенденції змін у харчуванні залежно від доходів споживачів та цін на продукти харчування / А.М. Новосельцева // Ефективна економіка – 2012. – № 3. – С. 18-24.
    • Флекснер К.Ф. Просвещенное общество: Экономика с человеческим лицом. / К.Ф. Флекснер – М.: Международные отношения, 2000. – 300 с.
    • Эффективность производства и ее слагаемые / Под ред. В.Г Вечканова. – Л.: изд-во ЛГУ, 1983. – 151 с.

    Также советуем посмотреть другие готовые работы:
    Контрольная работа — «Екологічна стандартизація і паспортизація»
    Курсовая — «Анализ коммерческого банка, как профессионального участника рынка ценных бумаг»»
    Курсовая — «Моделі і методи аналізу економічної дінаміки»

    Заказать курсовую работу