Курсовая — «Організація роботи бару»

Вид работы: курсовая работа

Дисциплина: організаціяобслуговування в закладах

ресторанного господарства і торгівлі

Тема: Організація роботи бару

Объем: 46 стр

Год сдачи работы: 2010

Язык выполнения: украинский

 

Содержание

Вступ

1.Бари в системізакладів ресторанного господарства

1.1 Класифікація та характеристика барів

1.2 Склад приміщень бару та структура виробничого процесу

1.3 Обладнання, меблі, посуд бару

1.4 Професійні вимоги до бармена

2. Особливості обслуговування в барах

2.1 Характеристика меню та коктейльної карти

2.2 Методи і форми обслуговування в барі

2.3 Раціональна організація робочого місця бармена

3. Організація роботи бару «Мажор» (на 50 місць)

3.1 Розробка меню бару «Мажор»

3.2 Підбір інвентарю, посуду, обладнання бару

3.3 Розробка концепції бару «Мажор»

3.4 Рекламні заходи

4. Музичне обслуговування

Висновок

Список використаних джерел

Додатки

 

Вступ 

Головний критерій успішності бару – це рівень рентабельності, який дозволяє забезпечити швидке повернення інвестицій, фонд для розвитку і дивіденди. Для досягнення цієї мети необхідно розробити покроковий план і суворо його дотримуватися. Ще до старту потрібно провести дослідження ринку і району, в якому передбачається відкрити бар, що допоможе вибрати для нього оптимальне місце, визначити його тип, розробити концепцію та спланувати кампанію інформаційної підтримки. Все це в кінцевому підсумку приверне в бар відвідувачів. Наступне завдання - зацікавити людей, зробити так, щоб випадкові гості стали постійними клієнтами. Відмінності бару від безлічі інших, його продуктовий ряд, оптимальні ціни, рівень і стиль обслуговування - головні інструменти для її вирішення. Щоб бар став прибутковим, треба ще на етапі його створення відмовитися від економічно невиправданих витрат. Також життєво важливо виключити всі можливі способи зловживань з боку персоналу і розробити таку систему мотивації, яка дозволила б об'єднати цілі та зусилля власників та співробітників бару.

Актуальність теми даної роботи розкриває додатковий аргумент на користь рішення відкрити саме бар - цей ринок ще далекий від насичення, він може вміщувати різноманітні фантазії стосовно інтер’єру, назви та музичного оформлення.

Мета роботи полягає у глибокій всебічній характеристиці унікальності специфіки діяльності бару як особливого виду розважального закладу.

Предметом роботи є розкриття класифікації барів, їх характеристика.

Об’єктом роботи аналіз діяльності бару «Мажор» як повноправного представника барного бізнесу.

Также советуем посмотреть другие готовые работы:
Контрольная работа — «Характеристика стану готельної індустрії та перспективи її розвитку в Автономній Республиці Крим»
Курсовая — «Сучасні технології страв з імбіру. Їх якість»
Курсовая — «Роль та значення адміністративно-господарської служби в організації роботи готелю»

Заказать курсовую работу