Информационный центр «Все Решено»->Готовые работы->Курсовая работа->Гостинично – ресторанный бизнес->Курсовая — Організація весільного банкету в українському стилі на 40 осіб в ресторані вищого класу «Львів»

Курсовая — Організація весільного банкету в українському стилі на 40 осіб в ресторані вищого класу «Львів»

Вид работы: курсовая работа

Дисциплина: організація виробництва ресторанного господарства

Тема:  Організація весільного банкету в українському стилі на 40 осіб в ресторані вищого класу «Львів»

(Организация свадебного банкета в украинском стиле на 40 человек в ресторане высшего класса «Львов»)

Объем: 41 стр

Год сдачи работы: 2012

Язык выполнения: украинский

 

Содержание

Вступ

Розділ 1. Характеристика підприємства і використаних форм обслуговування

1.1. Особливості організації бенкетів

1.2. Характеристика ресторану „Львів”

Розділ 2. Організація проведення весільного бенкету в ресторані „Львів”

2.1. Особливості проведення весільного  бенкету

2.1.1. Визначити час тривалості бенкету

2.1.2. Визначити виробничі та організаційні процеси, які потрібно здійснити для підготування цих приміщень до обслуговування

2.1.3. Вибрати форму і варіант розстановки столів із урахуванням розміщення вікон і дверей

2.1.4.  Скласти меню відповідно до особливостей подій та обґрунтувати вибір алкогольних напоїв до страв

2.2. Зробити відповідні розрахунки і урахуванням особливостей події і розрахувати:

2.2.1. Площу приміщень для здійснення обслуговування

2.2.2. Кількість, розряд і зазначити стать офіціантів

2.2.3. Загальну довжину, кількість і форму розстановки бенкетних столів

2.2.4. Кількість меблів у залі для споживачів: столи; крісла; стільці; тематичні столи тощо

2.2.5. Кількість меблів у залі для офіціантів: серванти; приставні столики; офіціантські візки тощо

2.2.6. Кількість предметів індивідуального сервірування із зазначенням місткості

2.2.7. Загальну довжину та кількість скатертин

2.3. Вибрати способи подавання страв і напоїв до столу, притаманні і цьому виду бенкету

Висновки

Список використаних джерел

Додатки

 

СПИСОК ЛИТЕРАТУРЫ

1.    Аграновский Е.Д. Організація виробництва в громадському харчуванні. – М.: 2007 р.
2.    Богущева В. И. Бары и рестораны. Искусство обслуживания. Серия «Учебники и учебные пособия». Ростов-на-Дону: «Феникс», 2009 - 352 с. 
3.    Бородина В.В. Ресторанно-гостиничный бизнес. – М.: Книжный мир, 2008. – 321 с.
4.    Захарченко М. Н. Обслуживание на предприятиях общественного питания. Учебник. 2008. – С. 158.
5.    Ковешников В.С. Використання закордонного досвіду організації громадського харчування: Навч.посіб. – К.: КТЕУ, 2007. – 241 с.
6.    Коршунов Н. В. Организация обслуживания в ресторанах.— М.: Высшая школа, 2006.
7.    Організація виробництва й обслуговування в громадському харчуванні. – К.:2007р.
8.    П’ятницька Н.А. Організація обслуговування на підприємствах громадського харчування. – К.: 2005 р.
9.    Радченко Л. А. Организация производства на предприятиях питания. – Ростов н/Д: «Феникс», 2008. – 352 с.
10. Світлична М.Л. Організація виробництва і обслуговування у підприємствах громадського харчування. – К.:2007р.
11. Станкевич Г. П. , Донцова К. Г. Справочник молодого официанта. М.: Высшая школа. 2009 г. – 328 с.
12. Усов В.В. Организация обслуживания в ресторанах. Учебник. М.: Высшая школа. 2007 г. – С.154.

Также советуем посмотреть другие готовые работы:
Контрольная работа — «Характеристика стану готельної індустрії та перспективи її розвитку в Автономній Республиці Крим»
Курсовая — «Сучасні технології страв з імбіру. Їх якість»
Курсовая — «Роль та значення адміністративно-господарської служби в організації роботи готелю»

Заказать курсовую работу