Информационный центр «Все Решено»->Готовые работы->Отчет по практике->Гостинично – ресторанный бизнес->Звіт про магістерську виробничу практику ТОВ «Бірхоф» Ресторан «Twenty Two»

Звіт про магістерську виробничу практику ТОВ «Бірхоф» Ресторан «Twenty Two»

Вид работы: Отчет по преддипломной практике

Дисциплина: менеджмент готельно-ресторанного бізнесу

Тема: Звіт про магістерську виробничу практику ТОВ «Бірхоф» Ресторан «Twenty Two»

Отчет о магистерской производственной практике ООО «Бирхоф» Ресторан «Twenty Two»

Объем: 98 стр

Год сдачи работы: 2010

Язык выполнения: украинский

 

Содержание

Розділ 1. Характеристика та організація загального управління підприємства - об'єкта дослідження

Розділ 2. Характеристика управління операційною діяльністю підприємства

Розділ 3. Характеристика фінансово-економічної діяльності підприємства

Розділ 4. Характеристика маркетингової діяльності підприємства

Розділ 5. Характеристика логістичної системи підприємства

Розділ 6. Характеристика системи управління персоналом на підприємстві

Розділ 7. Оцінка системи автоматизації та застосування сучасних інформаційних технологій на підприємстві

Розділ 8. Характеристика системи стратегічного управлінняна підприємстві

Розділ 9. Характеристика інноваційної діяльності на підприємстві

Розділ 10. Оцінка процесу (технології) управління на підприємстві

Розділ 11. Оцінка механізму управління на підприємстві

Розділ 12. Оцінка якості самоменедженту керівника (менеджера) підприємства

Список використаних джерел

Додатки

 

 

Также советуем посмотреть другие готовые работы:
Контрольная работа — «Характеристика стану готельної індустрії та перспективи її розвитку в Автономній Республиці Крим»
Курсовая — «Сучасні технології страв з імбіру. Їх якість»
Курсовая — «Роль та значення адміністративно-господарської служби в організації роботи готелю»

Заказать отчет по практике